close
Tanie Zaakwaterowanie
userad10
Reklama

Kulinarne podróże Okiem Wilka [AUDIO]

Kulinarne podróże Okiem Wilka [AUDIO]

- Kucharz musi mieć zamiłowanie i serce do gotowania – tłumaczył w audycji To Warto Wiedzieć Tomasz Strzelczyk, autor i bohater kulinarnego vloga pt. „Kulinarne podróże Okiem Wilka”. Kucharz zdradził sekrety zdrowej kuchni, przepisu na idealną wątróbkę oraz sposobu na „pryskający” tłuszcz z patelni.

- Kanał kulinarny „ Podróże kulinarne Okiem Wilka” powstał w czasie pandemii, a pokazuję w nim potrawy zdrowe i smaczne, a przede wszystkim wykonane z produktów regionalnych. Gotujemy, pokazujemy, jak można niewielkim wysiłkiem stworzyć coś pysznego – mówił na antenie Tomasz Strzelczyk.

Kucharz opowiedział także o filozofii programu, który, oprócz przepisów, prezentuje ciekawe miejsca i twórców regionalnych produktów, takich jak: sery, miody, oleje i wiele innych.

Tomasz Strzelczyk zaprosił także słuchaczy na plan filmowy do aktywnego udziału w programie.

Oto link do kanału: Kulinarne podróże Okiem Wilka
 
Zachęcamy do wysłuchania całej audycji:



Tagi: