"Smakosfera", czyli inspirujące opowieści z kuchni!

Od 25 stycznia na radiowej antenie startuje "Smakosfera" - audycja dla kuchennych nowicjuszy i wytrawnych smakoszy. Gospodarzami programu będą Tomasz Strzelczyk i Miłosz Koba, którzy szybko i konkretnie, niczym pogotowie kulinarne, podsuną oryginalne i proste przepisy na efektowne potrawy.
Bohaterowie audycji będą meldowali się przy radiowym kredensie codziennie o godzinie 14:15 z nowymi propozycjami kulinarnymi.
Tomasz Strzelczyk jest kucharzem z pasją, a tym samym autorem kulinarnego vloga pt. „Kulinarne podróże Okiem Wilka”, w którym oprócz przepisów, prezentuje ciekawe miejsca i twórców regionalnych produktów.
Miłosz Koba to niekwestionowany autorytet kulinarny w regionie i jednocześnie szef autorskiej kuchni. Jego potrawy podbijają podniebienia i kradną serca smakoszy, tradycjonalistów, ale i miłośników eksperymentów kulinarnych.
Obu panów łączy miłość do kuchni, wyczucie i niesamowity smak. Sprawdźcie, jak Tomasz Strzelczyk i Miłosz Koba przyrządzają "Smakosferę" w radiowej kuchni. Do usłyszenia 25 stycznia o godzinie 14:15!


Tagi: